Theatereditie Het Fitte Brein

Ard Schenk, Dick Swaab en Erik Scherder verzorgen ieder vanuit hun unieke perspectief een lezing  over o.a. lichamelijke (in)activiteit en het belang van bewegen op het brein. Voor en na de lezingen kunt u standjes bezoeken van de aanwezige (lokale) sponsors en vaste partners. Na afloop van de lezingen is het mogelijk de sprekers te ontmoeten en de boeken te laten signeren. U ontvangt enkele dagen voorafgaand aan de lezing een informatiemail met alle details.

Het Fitte Brein in Groningen (16 februari 2019)
Het Fitte Brein gaat uiteraard ook verder in 2019! De sprekers Ard Schenk, Dick Swaab en Erik Scherder zullen op 16 februari 2019 in de Stadsschouwburg in Groningen hun lezingen houden. De openbare verkoop is gestart op maandag 21 januari 2019 om 14:00 uur. De kaarten zijn inmiddels uitverkocht, maar u kunt zich aanmelden voor de wachtlijst. U krijgt vanzelf bericht als er een plaats vrij gekomen is. Mocht de wachtlijst ook vol zijn, dan is het helaas niet meer mogelijk om u aan te melden.

Aanmelden voor de wachtlijst voor kaarten voor het Fitte Brein in Groningen

Het Fitte Brein in Amersfoort (13 oktober 2018)
Het Fitte Brein in Amersfoort werd mogelijk gemaakt door de lokale sponsors en onze vaste partners de Edwin van der Sar Foundation, Alzheimer Nederland en de Hersenstichting

      
Meer foto’s van het Fitte Brein in Amersfoort vindt u op onze Facebook pagina.