Gastspreker: Willem Philipsen

Willem Philipsen is gastspreker op 23 november tijdens Het Fitte Brein in Amsterdam. Ook was hij gastspreker tijdens Het Fitte Brein in Amersfoort, Enschede, Lelystad, Apeldoorn, Doetinchem en Den Haag.

Willem was op zijn 23e hard op weg om tot de top van de Nederlandse muziekscene te gaan horen. Hij speelde als gitarist met artiesten zoals Postmen, Anouk en Soulvation. Een herseninfarct maakte een bruut einde aan zijn succesvolle carrière als professioneel gitarist. Hij raakte halfzijdig verlamd en moest alles opnieuw leren.

In zijn lezing neemt hij u mee in zijn strijd naar herstel. Hij vertelt over zijn passie voor muziek die altijd is blijven branden en hoe hij hier op een nieuwe manier uiting aan heeft weten te geven. Maar ook op sportief niveau heeft hij enorme prestaties neergezet. Willem hoopt met zijn aanstekelijke gevoel voor humor en levenslust andere mensen te inspireren om voor het hoogst haalbare te gaan in het leven, namelijk iedere dag te zien als een kans om jezelf opnieuw uit te vinden.

Wij zijn enorm blij dat Willem zijn ervaringen wilt delen met onze bezoekers. We weten zeker dat hij een fantastische toevoeging is aan onze lezing en kijken uit naar zaterdag 23 november!