Het Fitte Brein wordt ondersteund door onze partners.

EVDS

Over de Edwin van der Sar Foundation
De Edwin van der Sar Foundation realiseert beweeg-projecten voor mensen met hersenletsel. Beweging zorgt namelijk voor het herstel van hersenfuncties en stimuleert zelfvertrouwen en sociaal contact. Wij zetten ons in voor de minimaal 400.000 Nederlanders die dagelijks tegen beperkingen aanlopen als gevolg van een hersenbeschadiging. Het kan ons helaas allemaal overkomen, veelal door domme pech, maar een goede conditie verkleint de kans op een hersenbloeding- of infarct aanzienlijk. Het belang van een gezond lichaam is bij een ieder bekend, maar het is evenzo belangrijk dat we zorgdragen voor een Fit Brein. Daarom ondersteunt de Edwin van der Sar Foundation deze tour! U bent van harte welkom.
www.edwinvandersarfoundation.org

Print
Over Alzheimer Nederland

Gea Broekema-Procházka, directeur van Alzheimer Nederland: ‘Wij steunen dit bijzondere samenwerkingsverband van harte. De adviezen dragen direct bij aan onze missie van minder dementie in Nederland’  Preventie alleen kan dementie echter niet stoppen. Broekema: ‘maar samen met onderzoek naar onder andere betere zorg, hulp en medicatie is preventie onmisbaar om de voorspelde toename van dementie te bestrijden.
www.alzheimer-nederland.nl

 

Hersenstichting_logo_liggend_RGB NEW

Over de Hersenstichting
Gezonde hersenen zijn van levensbelang
De Hersenstichting zet alles op alles om hersenen gezond te houden, hersenaandoeningen te genezen en patiëntenzorg te verbeteren. Om dit te bereiken laten we onderzoek doen, geven we voorlichting en voeren we vernieuwende projecten uit. De Hersenstichting vindt het van belang dat kennis over hersenen zijn weg vindt naar het publiek. Hoe meer we van de hersenen begrijpen, hoe beter we weten wat er nodig is om zelf onze hersenen vitaal te houden. Iedereen, jong en oud, heeft fitte hersenen nodig om gezond en gelukkig te zijn en tot op hoge leeftijd te blijven. Daarom ondersteunen wij van harte de bijeenkomsten van Het Fitte Brein.
www.hersenstichting.nl

Partners