Op zaterdag 11 november vindt een nieuwe editie van Het Fitte Brein plaats!

We gaan met Het Fitte Brein naar de Koninklijke Schouwburg in Den Haag! Onze sprekers Ard Schenk, Dick Swaab en Erik Scherder zullen deze middag ieder vanuit hun eigen perspectief de invloed van bewegen en het gebruik van het brein bij jongeren en ouderen bespreken. U kunt meer informatie over Ard Schenk, Dick Swaab en Erik Scherder vinden onder de tab ‘sprekers’.

Dankzij onze lokale sponsor Sportief Plus en onze vaste partners in 2017 de Edwin van der Sar Foundation, Alzheimer Nederland en de Hersenstichting mogen wij op zaterdag 11 november bijna 700 bezoekers ontvangen! Uiteraard kunt u voorafgaand aan de lezing standjes bezoeken van onze lokale sponsor en vaste partners. Ook zal er een boekenverkoop plaatsvinden. De boeken kunnen na de lezing gesigneerd worden door onze sprekers.

Datum:
11 november 2017

Programma:
12:15 – 13:00 uur: Inloop met standjes van onze sponsor, vaste partners en boekverkoop
13:00 – ongeveer 16:00 uur: Lezing
16:00 – Boekverkoop/signeren

Locatie:
Koninklijke Schouwburg
Korte Voorhout 3, 2511 CW Den Haag

Aanmelden is gratis maar verplicht. De lezing is inmiddels uitverkocht!

We vragen iedereen die onverhoopt toch niet kan komen, om u zo snel mogelijk af te melden via marinda@hetfittebrein.nl of frederique@hetfittebrein.nl. Zo kunnen we mensen van de wachtlijst blij maken met een plaatsje!

Volg ons op Facebook en Twitter en LinkedIn

Het Fitte Brein – Den Haag