Op zaterdag 23 september vindt een nieuwe editie van Het Fitte Brein plaats!

We gaan met Het Fitte Brein naar Schouwburg Amphion in Doetinchem! Onze sprekers Ard Schenk, Dick Swaab en Erik Scherder zullen deze middag ieder vanuit hun eigen perspectief de invloed van bewegen en het gebruik van het brein bij jongeren en ouderen bespreken. Ook onze gastspreker en ervaringsdeskundige Willem Philipsen komt in actie! U kunt meer informatie over Ard Schenk, Dick Swaab, Erik Scherder en Willem Philipsen vinden onder de tab ‘sprekers’.

Dankzij onze lokale sponsoren Professionals in NAH, Zozijn, Azora en Rabobank Doetinchem en onze vaste partners in 2017 de Edwin van der Sar Foundation, Alzheimer Nederland en de Hersenstichting mogen wij op zaterdag 23 september 850 bezoekers ontvangen! Uiteraard kunt u voorafgaand aan de lezing standjes bezoeken van onze lokale sponsoren en vaste partners. Ook zal er een boekenverkoop plaatsvinden. De boeken kunnen na de lezing gesigneerd worden door onze sprekers.

Datum:
23 september 2017

Programma:
12:00 – 13:00 uur: Inloop met standjes van onze sponsoren, vaste partners en boekverkoop
13:00 – ongeveer 16:00 uur: Lezing
16:00 – Boekverkoop/signeren

Locatie:
Schouwburg Amphion
Hofstraat 159, 7001 JD Doetinchem

Aanmelden is gratis maar verplicht! De lezing is helaas uitverkocht. U kunt zich helaas ook niet meer plaatsen op de wachtlijst. Mocht u op de wachtlijst staan, dan krijgt u automatisch bericht als er een plaatsje vrijgekomen is.

We vragen iedereen die onverhoopt toch niet kan komen, om u zo snel mogelijk af te melden via marinda@hetfittebrein.nl of frederique@hetfittebrein.nl. Zo kunnen we mensen van de wachtlijst blij maken met een plaatsje!

Volg ons op Facebook en Twitter en LinkedIn

Doetinchem