Op zaterdag 13 oktober vindt een nieuwe editie van Het Fitte Brein plaats!

We gaan met Het Fitte Brein naar Theater Flint in Amersfoort! Onze sprekers Ard Schenk, Dick Swaab en Erik Scherder zullen deze middag ieder vanuit hun eigen perspectief de invloed van bewegen en het gebruik van het brein bij jongeren en ouderen bespreken.

Dankzij onze lokale sponsor en onze vaste partners in 2018 de Edwin van der Sar Foundation, Alzheimer Nederland en de Hersenstichting mogen wij op zaterdag 13 oktober ruim 800 bezoekers ontvangen! Uiteraard kunt u voorafgaand aan de lezing standjes bezoeken van onze lokale sponsor en vaste partners. Ook zal er een boekenverkoop plaatsvinden. De boeken kunnen na de lezing gesigneerd worden door onze sprekers.

Programma:
12:15 – 13:00 uur: Inloop met informatiemarkt van onze sponsors, vaste partners en boekverkoop
13:00 – 16:00 uur: Lezingen
16:00 – Boekverkoop/signeren

De kaarten voor deze editie zijn op dit moment uitverkocht. Er is helaas ook geen ruimte meer op de wachtlijst. Wanneer er afmeldingen zijn, worden de kaarten toegewezen aan de mensen die zich hebben ingeschreven voor de wachtlijst (in volgorde van aanmelding).

We vragen iedereen die onverhoopt toch niet kan komen, om u zo snel mogelijk af te melden via marinda@hetfittebrein.nl. Zo kunnen we mensen van de wachtlijst blij maken met een plaatsje!